LIV RESIDENCE

REAL ESTATE – TIRANA ALBANIA

Liv Residence

Project Description: Liv Residence është një rezidencë bashkëkohore, me një vendndodhje strategjike, e cila ofron kushtet më të mira të jetesës. Zyra & dyqane, apartamente me verandë e gjelbërim, poste parkimi dhe shumë facilitete të tjera rezidenciale kombinohen së bashku. Eleganca dhe privatësia e rezidencës ndërthuren në një atmosferë moderne për të zbuluar kënaqësinë e jetësës urbane në kryeqytet.

Project Vision: Hapësira komforte për komunitetin; Zhvillimi i mikroklimës dhe estetikës urbane; Nxitja e interaktivitetit mes banorëve; Krijimi i aksesibilitetit në kompleksin e banimit.

Address:

Project Details

CONTRACTOR

ADMC International

DATE

NOVEMBER 2022 - DECEMBER 2024

PROJECT TYPE
STATUS

In Progress

CONTACT

+355694077771

DOWNLOAD

Project Gallery