2022-12-27T17:21:29+00:00

Liv Residence

LIV RESIDENCE REAL ESTATE - TIRANA ALBANIA Liv Residence Project Description: Liv Residence është një rezidencë bashkëkohore, me një vendndodhje strategjike, e cila ofron kushtet më të mira të jetesës. Zyra & dyqane, apartamente me verandë e gjelbërim, poste parkimi dhe shumë facilitete të tjera rezidenciale kombinohen